Campingaz 2024-01-18T09:55:21+00:00

Campingaz: Het ultieme gemak voor kampeerliefhebbers

Kamperen is voor velen een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van de natuur. Of u nu een ervaren kampeerder bent of net begint met deze avontuurlijke hobby, de juiste uitrusting is essentieel.

Wat is Campingaz?

Campingaz is een gerenommeerd merk in de wereld van outdoor- en kampeeruitrusting, biedt een uitgebreide lijn van gasflessen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van avonturiers, kampeerders en outdoorliefhebbers. Het merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid waardoor kamperen een stuk comfortabeler wordt.

Waarom zijn Campingaz tankjes ideaal voor kamperen?

 • Veelzijdig: Deze tankjes zijn geschikt voor verschillende kampeeruitrustingen, zoals skottelbraais en kooktoestellen. Of u nu van plan bent om te grillen, koken of verwarmen, Campingaz tankjes kunnen het allemaal aan. Campingaz biedt een scala aan maten en varianten om aan elke behoefte te voldoen.
 • Europese compatibiliteit: Eén van de meest opvallende voordelen van Campingaz is het gemak van tankwisselingen in heel Europa. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan één locatie om je gasfles te vullen. Of u nu in Frankrijk, Spanje of Duitsland kampeert, u kunt altijd gemakkelijk het lege tankje omruilen voor een volle.
 • Gemakkelijk in gebruik: Campingaz tankjes zijn ontworpen met de kampeerder in gedachten. Ze zijn eenvoudig te installeren en te vervangen, waardoor u kostbare tijd kunt besparen en u kunt richten op het plezier van kamperen.
 • Economisch en milieuvriendelijk: Campingaz streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. Sommige gasflessen zijn navulbaar, wat helpt bij het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Kampeerders schaffen eenmaal een gasfles aan en kunnen deze tankjes vervolgens steeds opnieuw blijven wisselen. Dit bespaart niet alleen geld, maar elimineert ook de noodzaak om steeds nieuwe gasflessen te kopen.
 • Veiligheid: De gasflessen zijn vervaardigd volgens strenge normen en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste eisen voldoen.

Wat kan een kampeerder doen met Campingaz?

 • Koken op de Camping: Met de juiste brander en gasfles kunt u heerlijke maaltijden bereiden in de buitenlucht, van eenvoudige gerechten tot gastronomische hoogstandjes.
 • Verwarming: Houdt uzelf warm op koude nachten met een Campingaz kachel die compatibel is met de
 • Verlichting: Sommige Campingaz gasflessen zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met gaslantaarns, waardoor u een gezellige sfeer creëert.
 • Recreatievoertuigen: Ideaal te gebruiken in campers, vouwwagens en caravans voor het koken en verwarming.

Profiteer van onze snelle service

Geniet van de vrijheid van outdoor koken en verwarmen, zonder concessies te doen aan veiligheid en gemak. Dus, als u op zoek bent naar een slimme oplossing voor kamperen, overweeg dan zeker het Campingaz-systeem. Zorg dat u klaar bent voor talloze avonturen in de prachtige natuur. Kamperen was nog nooit zo comfortabel! Neem vandaag nog contact met ons op (0416 – 372844).

Producten

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Start met uw KVK nummer en dan worden de basisgegevens automatisch aangevuld. Vul vervolgens per type uw gewenste aantal in. Wij stellen een passend voorstel op met de producten die door u zijn aangevraagd. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande propaan gassen:


  Wij sturen u binnen 1 à 2 werkdagen een passende offerte op basis van uw aantallen.

  Order met spoed? Neem direct contact op.

  Heeft u last van een lekkage of ander technisch probleem waardoor u met spoed onze producten benodigd? Wij zorgen voor een spoedige en gepaste afhandeling van zaken. U kunt ons 24/7 bereiken op 06-53186742.

  Spoedorder plaatsen – bel direct
  • Eenvoudig wisselsysteem

  • Dekking in heel nederland

  • Grote voorraad

  • Snelle leveringen