Propaan 2024-03-05T10:48:32+00:00

Propaan gas leverancier met landelijke dekking

Propaangas is een LPG-brandstof met vele mogelijkheden. Het heeft een zuivere verbranding en is net zo veilig in gebruik als aardgas. In Nederland wordt propaangas met name gebruikt voor grootverbruik; voor de verwarming van woningen en bedrijfspanden, om te koken en voor warmwatervoorziening. Naast particuliere doeleinden is propaan uitermate functioneel bij agrarische werkzaamheden. De agrariërs zijn zich meer en meer bewust van het voordeel van de energie- en milieuvriendelijke oplossingen die, onder meer met propaan, mogelijk zijn.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Eén van de belangrijkste voordelen van propaangas is dat het als een schone brandstof wordt beschouwd. Bij verbranding produceert het aanzienlijk minder schadelijke emissies dan sommige andere fossiele brandstoffen, waardoor het de meest milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is propaan niet-toxisch en niet-vervuilend als het in het milieu terechtkomt.

Industriële toepassingen

In de industriële sector wordt propaangas gebruikt in verschillende processen, waaronder lassen, snijden en verwarmen. Het biedt een economische en efficiënte manier om hoge temperaturen te bereiken en te handhaven, wat cruciaal is voor veel industriële activiteiten.

Propaan gas als betrouwbare noodvoorziening

Propaangas kan dienen als een betrouwbare noodvoorziening in situaties waarin elektriciteit niet beschikbaar is. Het wordt vaak gebruikt in generatoren, zodat bedrijven en huishoudens kunnen blijven functioneren tijdens stroomstoringen.

Mobiele energiebron

Propaan is een draagbare energiebron. Dit maakt het ideaal voor recreatieve voertuigen, campers, en mobiele apparatuur zoals barbecues en draagbare kachels. U kunt genieten van het comfort van thuis, zelfs wanneer u ver van huis bent.

Voor welke sectoren is propaangas o.a. geschikt?

 • Landbouw: In de agrarische sector gebruikt men propaangas voor verwarming, drogen van gewassen en als brandstof voor landbouwmachines.
 • Bouw: De bouwsector maakt gebruik van propaan voor bouwdroging, verwarming van bouwplaatsen en als brandstof voor bouwmachines.
 • Industrie: Propaangas wordt vaak gebruikt in industriële processen zoals lassen, metaalbewerking en warmtebehandeling.
 • Horeca en evenementensector: Restaurants en voedselverwerkingsbedrijven gebruiken propaan voor terrasverwarming, koken, bakken en grillen.
 • Energievoorziening op afstand: Bouwlocaties en off-grid gebieden vertrouwen op propaangasgeneratoren voor elektriciteitsopwekking.

Profiteer van onze snelle service

In essentie is propaangas een flexibele, efficiënte en milieuvriendelijke energiebron die in veel sectoren waarde toevoegt. Overweeg de voordelen van propaangas voor uw specifieke behoeften en ontdek hoe propaangas uw bedrijf of industrie kan ondersteunen. Via het offerteformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Producten

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Start met uw KVK nummer en dan worden de basisgegevens automatisch aangevuld. Vul vervolgens per type uw gewenste aantal in. Wij stellen een passend voorstel op met de producten die door u zijn aangevraagd. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande propaan gassen:


  Wij sturen u binnen 1 à 2 werkdagen een passende offerte op basis van uw aantallen.

  Order met spoed? Neem direct contact op.

  Heeft u last van een lekkage of ander technisch probleem waardoor u met spoed onze producten benodigd? Wij zorgen voor een spoedige en gepaste afhandeling van zaken. U kunt ons 24/7 bereiken op 06-53186742.

  Spoedorder plaatsen – bel direct
  • Korte lijnen

  • Dekking in heel nederland

  • Eigen vulstation

  • Snelle leveringen