Voedingsmiddelengas 2024-01-25T10:10:23+00:00

Gassen voor voedingsmiddelen

Innovatieve oplossingen en voedselveilige gassen: Aligal voor optimaal voedselbehoud en verwerking

In de wereld van voedselverwerking en voedselverpakking is Aligal een vooraanstaande keuze, aangeboden door JC van Loon Gasservice. Deze geavanceerde gassen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid, waardoor ze essentieel zijn voor verschillende industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken.

Waarom kiezen voor Aligal voedselveilige gassen?

 • Kwaliteit en voedselveiligheid: Elk Aligal gas voldoet aan strikte lokale voorschriften en internationale fabricagenormen. De productie en levering volgen de HACCP-principes, waardoor voedselveiligheidsincidenten worden opgespoord, beoordeeld en beheerst.
 • Betrouwbaarheid en continuïteit: Aligal garandeert wereldwijd dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om hogedrukcilinders voor kleinere behoeften of cryogene opslagtanks voor grotere eisen, Aligal biedt diverse vormen van gassen. De leveringswijze kan gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften.
 • Expertise en ondersteuning: Met diepgaande ervaring in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie biedt Aligal niet alleen hoogwaardige gassen, maar ook expertise en ondersteuning. De knowhow van JC van Loon Gasservice wordt ingezet om klanten te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en bestaande processen te optimaliseren.

Toepassingen van Aligal voedselgassen

 • Gemodificeerde atmosfeer verpakking (MAP): Verlengt de houdbaarheid van voedsel.
 • Cryogeen koelen en invriezen: Behoudt de kwaliteit van voedingsmiddelen.
 • IQF korstelen en invriezen: Individueel snelvriezen voor behoud van textuur.
 • Bedwelming van dieren: Humane verdoving voor slachtprocessen.
 • Gekoeld transport: Handhaaft optimale temperaturen tijdens het transport.

Regel direct uw hoogwaardige voedselverwerking met voedselveilige gassen

Aligal biedt een natuurlijke en effectieve verwerkingsoplossing, waarbij de oorspronkelijke samenstelling van voedingsmiddelen behouden blijft. Voor hoogwaardige voedselverwerking en voedselverpakking is Aligal de innovatieve keuze. Neem contact op met JC van Loon Gasservice (0416 – 372844) voor meer informatie over deze geavanceerde voedselveilige gassen.

Producten

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Start met uw KVK nummer en dan worden de basisgegevens automatisch aangevuld. Vul vervolgens per type uw gewenste aantal in. Wij stellen een passend voorstel op met de producten die door u zijn aangevraagd. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande voedingsmiddelengassen:


  Wij sturen u binnen 1 à 2 werkdagen een passende offerte op basis van uw aantallen.

  Order met spoed? Neem direct contact op.

  Heeft u last van een lekkage of ander technisch probleem waardoor u met spoed onze producten benodigd? Wij zorgen voor een spoedige en gepaste afhandeling van zaken. U kunt ons 24/7 bereiken op 06-53186742.

  Spoedorder plaatsen – bel direct
  • Korte lijnen

  • 24/7 bereikbaar

  • Grote voorraad

  • Snelle leveringen