Waterstof 2024-01-18T10:00:07+00:00

Waterstof leveringen voor uw industrie

Bent u op zoek naar betrouwbare waterstoflevering voor uw bedrijf? Dan heeft u ons gevonden! Wij bieden hoogwaardige waterstofcilinders en pakketten die geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder automotive, aggregaten en industriële processen. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en onze geavanceerde logistieke oplossingen is het mogelijk om waterstof te leveren in cilinders en pakketten en u te voorzien op iedere gewenste locatie.

Flexibiliteit op maat

Of u nu een groot industrieel complex runt of een kleinschalige onderneming hebt, wij verwelkomen zowel grote als kleine afnemers. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we aan al uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

We begrijpen dat ononderbroken toegang tot waterstof cruciaal is voor uw bedrijfsactiviteiten. Wij van JC van Loon Gasservice zorgen ervoor dat uw waterstofvoorziening consistent en betrouwbaar is.

Milieuvriendelijk alternatief

Waterstof is een schone en duurzame energiebron die bijdraagt aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor waterstoflevering, draagt u in ieder geval bij bij aan een schonere planeet.

Waarom kiezen voor waterstofleveringen?

Onze ervaren chauffeurs staan klaar om waterstofcilinders en pakketten bij u af te leveren, ongeacht waar uw bedrijf gevestigd is. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de veiligste tools om efficiënte leveringen te garanderen. Wij streven ernaar om uw waterstoflevering probleemloos te laten verlopen.

Wat is waterstof?

Waterstof, een reukloos, kleurloos en uiterst ontvlambaar gas. De productie van waterstof vindt meestal plaats door middel van steam-reforming van aardgas of andere fossiele brandstoffen. Een alternatieve productiemethode omvat elektrolyse, waarbij water onder invloed van elektrische stroom wordt gesplitst in waterstof en zuurstof.

Waterstof, met zijn potentieel om de CO2-uitstoot te minimaliseren en bij te dragen aan een schonere planeet, speelt een steeds belangrijkere rol in zowel industriële toepassingen als duurzame energieoplossingen. Het blijft een veelbelovend element in de zoektocht naar een meer milieuvriendelijke en duurzame toekomst. Ook op het gebied van mobiliteit zal waterstof een belangrijke brandstof worden. Zeker voor zwaar transport, zoals vrachtwagens en bussen, maar ook voor gewone auto’s (op waterstof of elektrisch). Bovendien kan waterstof gebruikt worden om energie op te slaan, zodat deze energie ook weer gebruikt kan worden als de wind niet waait of de zon niet schijnt.

Waar wordt waterstof voor gebruikt?

 • Industriële processen: Waterstof dient als draaggas in gaschromatografie en fungeert als reductiemiddel. Het wordt ook gebruikt bij het solderen van edelmetalen en in gasdetectieapparatuur. Waterstof wordt ook gebruikt voor het koelen van generatoren met een vermogen groter dan 200 MW.
 • Chemische sector: In de chemische industrie speelt waterstof een cruciale rol bij de productie van ammoniak en methanol. Bovendien wordt het gebruikt om zwavel uit brandstoffen te verwijderen, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen wordt verminderd.
 • Duurzame energie: De focus verschuift tegenwoordig naar het gebruik van waterstof als een schone, milieuvriendelijke brandstof. Waterstof kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, vooral als het op een emissievrije manier wordt geproduceerd. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van zonne- of windenergie, duurzame biomassa of biogas.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze waterstoflevering en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige mensen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een oplossing op maat.

Kies voor onze waterstoflevering en ervaar de voordelen van betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Producten

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Start met uw KVK nummer en dan worden de basisgegevens automatisch aangevuld. Vul vervolgens per type uw gewenste aantal in. Wij stellen een passend voorstel op met de producten die door u zijn aangevraagd. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande industriële gassen:


  Wij sturen u binnen 1 à 2 werkdagen een passende offerte op basis van uw aantallen.

  Order met spoed? Neem direct contact op.

  Heeft u last van een lekkage of ander technisch probleem waardoor u met spoed onze producten benodigd? Wij zorgen voor een spoedige en gepaste afhandeling van zaken. U kunt ons 24/7 bereiken op 06-53186742.

  Spoedorder plaatsen – bel direct
  • Korte lijnen

  • 24/7 bereikbaar

  • Grote voorraad

  • Snelle leveringen